Reviews from Broodje Bij De Buurman Wijk bij Duurstede

Recent reviews

5.0
Petra
14 August 2022
Carolina
13 August 2022

De broodjes waren heerlijk

Carla
12 August 2022

Smakelijke broodjes en prima bezorging !

Yarah
11 August 2022

Heerlijke broodjes. Helaas extra betaald voor een stokbroodje maar een Italiaanse bol gekregen. Verder was het broodje super lekker.

Kolff
9 August 2022

De broodjes waren erg lekker en vers. Alleen hadden we voor 2 van de 4 broodjes 'wit stokbrood' besteld (en betaald) maar kregen ook voor die twee een Italiaanse bol.

Eva
9 August 2022

Goede verse broodjes, goed belegd en heerlijke combinaties

Sander Romer
7 August 2022

Helemaal top! Fris, goed op smaak en voor een redelijke prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TW
6 August 2022

Zoals altijd weer heerlijke broodjes

Willem
31 July 2022

Lekker eten, netjes op tijd bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
28 July 2022

Broodjes waren iets vroeger bezorgd dan afgesproken maar dat is beter dan te laat. Het waren 6 broodjes, allemaal verschillend, en allemaal even vers en zeer smakelijk!

Alisha
28 July 2022

Wekelijks bestellen wij hier een broodje, goede service, leuk team, en hele lekkere broodjes.

GvS
21 July 2022

Elke keer weer is het genieten. Ook deze keer weer, heerlijk waren de broodjes!

Sonja
21 July 2022

Heerlijk verse broodjes. En snel bezorgd.

Elzemieke
19 July 2022

Super vriendelijk en snelle bezorging. Broodjes van goede kwaliteit

GvS
17 July 2022

Heerlijke broodjes, maar deze keer wel (te) lang moeten wachten. Bijna half uur later dan afgesproken. Hopelijk blijft het bij een incident wat tot nog toe ging als goed.

Groeneveld
13 July 2022

We hadden een broodje vitello tonato en er stond in de beschrijving wel pesto maar op het plaatje erbij was dit rood. Het broodje had groene pesto waar cashewnootjes jn zaten waar we hier een allergie voor hebben. Het 2e broodje hebben we niet op kunnen eten helaas. Wellicht niet goed genoeg gelezen door ons maar jammer was het wel! Verder top broodjes en lekker op tijd bezorgd voor mijn bezoek!

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Hoi Merel Bedankt voor toch nog 5 sterren, wanneer je de volgende keer weer wat wilt bestellen doe dat dan telefonisch dan krijg je van ons 2 broodjes gratis oké . Groetjes Theo ( Broodje bij de Buurman

Natasja Tanis
5 July 2022
Petra
25 June 2022
Ilse
24 June 2022

Heerlijke broodjes, vers en goed belegd. Bezorging was er precies op de aangegeven tijd

Helga
22 June 2022

Heerlijke broodjes, snel bezorgd.

Trude Merkenhof
22 June 2022

Broodje kip, avocadocreme was het allerlekkerst!

Jeff
6 June 2022

Top broodtje niks mis mee

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco Scholten
5 June 2022

Super snel en super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paula
28 May 2022
Frank van Osenbruggen
26 May 2022

Op Hemelvaart ruim je je schuur op en lunch je met top broodjes van Broodje bij de Buurman!!! Snelle levering en super kwaliteit :-)

Amber
20 May 2022
Cheryl
18 May 2022

Helemaal super, heerlijke broodjes en snelle levering

Liesbeth
13 May 2022

Super snel de tijd wordt doorgegeven en toch kwartier eerder heel fijn.

Bas Nell
13 May 2022

Perfect op tijd en wederom geweldige broodjes!

Gertjank
12 May 2022

Wat een enorm lekkere broodjes en wat snel geleverd. Smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer!

Rodey Van Maurik
8 May 2022

Broodje oude kaas was top!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rieke
1 May 2022

Broodjes waren weer heerlijk! Als mijn kinderen mogen kiezen tussen patat eten of een broodje van broodjebijdebuurman word er unaniem gekozen voor de broodjes! Dat zegt heel veel hier thuis🍹

Angelique
28 April 2022

Was weer heerlijk

Rieke
21 April 2022

Zowel de service als de broodjes waren weer geweldig! Zoals altijd! Super fijn die consante top kwaliteit waar je gewoon zeker van bent. Veel dank weer!🌷

Ronnie
17 April 2022

Goede site en afhandeling. Niks op aan te merken en snel geleverd.

Helen Geerman
16 April 2022

Heerlijke broodjes, vooral als de broodjes net afgebakken zijn. Lekker knapperig!

Kjeld
11 April 2022

Lekker snel en heerlijke broodjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
11 April 2022
Sabrina Gerrits
10 April 2022
Anjo
10 April 2022
Robin De wildt
9 April 2022

Heerlijk

Melvin
7 April 2022
Kees de Groot
5 April 2022

Fantastische broodjes, ik had het stokbroodje van de maand asperge ham salade, wat een smaak sensatie...mijn vriendin een italiaanse bol Revius in 1 woord geweldig !!

Jolanda
1 April 2022
Tanja
31 March 2022

Heerlijke broodjes, ruime keuze en vlotte bezorging

Cees Hagoort
25 March 2022

Het was weer een geweldig lekker broodje CHAPEAU

Verwoert
23 March 2022

Heerlijke broodjes en altijd optijd bezorgd. Een aanwinst voor Wijk bij Duurstede.

Hedwig van Alphen
20 March 2022

Heerlijke broodjes. Goed warm bij aflevering. Evt aanpassingen van de ingrediënten op het broodje worden goed opgepakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
16 March 2022

Broodjes waren weer top

Marieke van Luijt
10 March 2022

Fantastische broodjes! Heerlijk gegeten.

Ellen
8 March 2022
Jolanda
4 March 2022

Het was super! Online besteld en kon broodjes direct meenemen. Goede service

Natasja
2 March 2022
Tanja
2 March 2022

heerlijke broodjes, top kwaliteit en snelle bezorging

GvS
27 February 2022

Het was weer genieten!

marcel
25 February 2022
Jay
24 February 2022

Zoals altijd goed!

Jasmijn van Rooijen
20 February 2022
Dirk kuijer
20 February 2022

Het was een heerlijk broodje

Pieter
20 February 2022

Heerlijke broodjes, snel en op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René Knippers
20 February 2022

Heerlijk gegeten op deze lazy sunday!! Aanrader! Alles lekker vers, knapperig! Vrees dat we vaker gaan bestellen! Top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
18 February 2022

Wat een super broodjes toch, nu voor de 2e keer besteld vooral het broodje warme beenham met honingmosterd saus zoooo lekker. En een Tip .. het broodje Waikse uitsmijter het broodje van de week, die moet voor altijd op de menukaart gezet worden. Jammie jammie zegt Mariannie

Jacq
18 February 2022

Altijd snel en altijd lekker

Jazzy
17 February 2022

Kreeg een lief briefje lekker broodje

Prima
17 February 2022
Mark
16 February 2022

Broodjes waren lekker en zoals afgesproken tijd bezorgd.

Nico Meijerink
14 February 2022

Onze gasten waren zeer tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samira
13 February 2022

Heerlijk dat iemand op zondag in lunch kan verzorgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roderick Bevers
12 February 2022

Top broodjes en snel bezorgd!

Bas Nell
11 February 2022

Lekkere broodjes en mooi op tijd!

Jacqueline
9 February 2022

Echt lekkere broodjes en altijd een snelle bezorging

Rachel
6 February 2022

Altijd super heerlijke en verse broodjes en keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jay
5 February 2022

Altijd lekker en kwaliteit!

S.
1 February 2022

Het bestellen is gemakkelijk, er is zelfs een app beschikbaar. Het assortiment bied genoeg keuze en eenmaal besteld is het gemakkelijk betalen met ideal. Een klein verbeterpuntje is het gebruikersgemak bij het invullen van het bezorgadres. Als postcode en huisnummer worden gegeven, zou je de straat en plaatsnaam niet meer in hoeven vullen. Het eten zelf is goed; rijk belegde broodjes en de mogelijkheid tot extra opmerkingen is altijd fijn om eigen wensen aan te kunnen geven. Al met al een welkome toevoeging aan de afhaal/bezorg keuzemogelijkheden in wijk bij duurstede e.o.

Anoniempje
31 January 2022
joran
29 January 2022

Snelle bezorging met goede kwaliteit eten zeker een aanrader

Simone
29 January 2022

Lekkere verse broodjes en ruim belegd. Snelle levering

Merel
24 January 2022

Heerlijke broodjes en snel bezorgd.

GvS
23 January 2022

Heerlijke broodjes, keurig op tijd bezorgd. Gaan wij zeker nog vaker doen,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael Esser
23 January 2022

Heerlijke verse broodjes! De gehaktbal is een aanrader! Optijd geleverd! Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Nagtegaal
22 January 2022

Lekkere broodjes, en een mooie zaak en aardig personeel

Komduur
22 January 2022
Janny van Gend
22 January 2022

Alles perfect! Broodjes, Bediening, Betaling.

Jos
20 January 2022

Smaakte top en netjes op tijd!

Mandy
19 January 2022

Het was er echt súper snel, heerlijk gegeten en het personeel is goud 😍

Sandy
19 January 2022
MT
19 January 2022

In 1 woord: heerlijk!

Scherpjw
18 January 2022

Super lekker en een super snelle bezorging.

Patricia
17 January 2022

Heerlijke verse royaal belegde broodjes. Online bestellen is handig en makkelijk.

Annemarein Mol
16 January 2022
Been
16 January 2022

Bezorging ruim 20 min te laat en warme broodjes koud..

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Hoi Mariélle Bedankt voor je review ...Sorry dat het niet helemaal in orde was...Het was gisteren enorm druk waardoor wij vertraging op liepen. Had alleen even gebeld dat het koud was geworden door de vertraging van 20 minuten dan hadden wij gelijk nieuwe broodjes gebracht en hadden wij jullie teleurstelling op kunnen lossen. Nogmaals excuses Groetjes Theo de Kruif ( Broodje bij de Buurman )

Mirjam
14 January 2022
Betty
12 January 2022
Mariska Van den brink
11 January 2022

Broodje carpaccio 😍 wat is die heerlijk echt een aanrader!!!!

Amber
10 January 2022
Monique
10 January 2022
Jacqueline
9 January 2022

Heerlijke broodjes en de bezorging was er op de aangegeven tijd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fleur Zumbrink
7 January 2022

Kwaliteit van de broodjes waren top, goed belegd. Bezorging was mooi optijd. Ik ga zeker nog eens bestellen

S De Graaf
6 January 2022

De scooter bezorger kwam netjes op tijd aan het was een vriendelijke jonge knul. De broodjes waren overheerlijk en de bezorger was top inversteren derin!

Rieke
5 January 2022

De broodjes waren weer overheerlijk! Ik had zelf een bestel fout gemaakt, welke de geweldige mensen van Broodje bij de buurman zelf voor me hebben opgelost, we kregen gewoon extra wat ik zelf verkeerd had gedaan. Wat een geweldige service zeg! Niet alleen de beste broodjes uit de regio maar zeker zonder twijfel de beste service!! Echt geweldig! Weer heel erg bedankt lieve mensen💐💐💐

Stefan
4 January 2022

Heerlijk gegeten Als patat bakker al geslaagd nu als broodjes koning ook.

Mery
3 January 2022

Was heel lekker. En snelle levering! Wij hebben genoten!

A. Rollingswier
3 January 2022

Heerlijke broodjes die snel bezorgd worden. Elke week weer genieten! Super gezellig als Theo weer voor de deur staat met de lekkerste broodjes van Wijk!

Mikey
31 December 2021
Kees
30 December 2021

Het was een heerlijk broodje

Ellen
30 December 2021

Heerlijke broodjes goed belegd.

Rebecca Tessels
30 December 2021
Nvt
29 December 2021
Emma Kleijn
28 December 2021

Broodjes waren wederom top. Goed belegd op vers brood. Tipje, zakjes peper en zout bijleveren.

Jolanda
28 December 2021

Zelfs eerder bezorgd dan werd gecommuniceerd. Lekkere broodjes weer. Kip met Pit is weer lekker pittig. Dank en succes.

Veldhuizen
28 December 2021

Was eerste keer dat wij gebruik maakten van broodje bij de Buurman, maar helemaal top

Mathijs
28 December 2021

Snel geleverd en erg lekker!

24 December 2021

Was erg lekker, bezorging precies optijd

J. de Vries
23 December 2021

3 (stok)broodjes Revius besteld,maar 3 Italiaanse bollen gekregen. Omdat de bollen verpakt waren in aluminiumfolie waren deze nogal klef en niet langer knapperig. Daarentegen waren de broodjes wel zeer rijkelijk belegd en goed op smaak. De bezorging verliep zeer vlot.

van der Haar
23 December 2021

Super lekker!! Weer genoten

Jos
23 December 2021

Alles top weer!

Bakkers
20 December 2021
p v dijk
19 December 2021
Jenneke Elberts-Taken
17 December 2021

Snelle bezorging, lekkere broodjes. En zeker voor herhaling vatbaar!!

Rieke
16 December 2021

Wederom geweldige broodjes, snelle levering, super aardige mensen. We kregen er zelfs een overheerlijke verrassing bij. De de superieure kwaliteit is zeer constant nog steeds een grote aanrader! Bedankt weer💐💐

Petra
15 December 2021

Erg lekkere verse broodjes!!

Femke
14 December 2021

Heerlijke broodjes!

Jacobs
13 December 2021

Heerlijk, rijk belegde broodjes! En goed op tijd. Echt een aanrader!

Rieke
11 December 2021

Voor de tweede keer besteld en was weer ge-wel-dig. Zowel het brood als al het beleg en andere ingrediënten zijn super vers. Geen standaard broodjes. Een echte aanrader! Bedankt voor de heerlijke broodjes 💐💐

Karin
11 December 2021

Elk broodje is een feestje om op te eten 😋

Lea
11 December 2021

Heerlijke broodjes, snelle bezorging

Maurice
10 December 2021

Top kwaliteit en bezorging!

Patrick
7 December 2021
Anoniem
7 December 2021
GvS
5 December 2021

Weer heerljjk genoten van de broodjes

Blankestijn
2 December 2021

Weer heerlijk. Avocado majo is een absolute aanrader!

Stichting Vastgoed Non Nobis
2 December 2021

Erg goede stokbroodjes en mooi op tijd.

Karin
1 December 2021

Lekkere broodjes, veel keuze. Van mij mag het broodje warm vlees op een groter broodje 🥙

Jennifer
30 November 2021

Snel en heerlijk!

Wollaars
28 November 2021
R Oudbier
26 November 2021

Goede service en heerlijke broodjes aanwinst voor wijk bij Duurstede

Samira
26 November 2021

De broodjes waren echt heel lekker en rijk belegd. Verder fijn dat het minimale bestelbedrag niet ontzettend hoog ligt.

Jos
25 November 2021

Broodjes waren erg lekker en netjes op tijd bezorgd. We misten alleen bij ons broodje Revius de bovenste helft van het broodje! De onderkant en al het beleg was wel verpakt in aluminiumfolie, een beetje vreemd dat dat dan niet opvalt. Ook zaten er geen servetjes bij de bestelling, die zijn wel zo handig om je mond en handen mee af te vegen naderhand.

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Hoi Jos ...je net gebeld ..klopt inderdaad dat ik die vergeten was..hij bleef ook liggen maar wist echt niet meer bij welk broodje ik nou het kapje was vergeten...dom dom dom.. Ik heb het met je opgelost en komt goed......Bedankt voor je reactie ..ik weet teminste nu bij wie ik hem er niet op had gedaan. Groetjes Theo de Kruif ( Broodje bij de Buurman )

Els
25 November 2021

Heerlijke broodjes! Super vers, goed belegd.... top. Enige nadeel zijn de hoge bezorgkosten.

Anoniempje
24 November 2021

Heerlijke broodjes en snelle bezorging!

Bert Koning
19 November 2021

Super smakelijke broodjes en prima bezorg!

Arwin van Haaften lekhaven
19 November 2021

Jullie zijn vandaag een broodje vergeten, wij hadden 2 van dezelfde besteld en hebben daar maar 1 van gehad. vervolgens proberen we jullie te bellen en kunnen we je de hele dag niet bereiken.

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Goedemiddag Arwin...Wij hebben telefonisch contact met jou gehad en uitgelegd hoe deze fout is ontstaan... Dankjewel voor je begrip en hopen het zo opgelost te hebben. Groetjes Theo de Kruif ( Broodje bij de Buurman )j

Danielle
18 November 2021

Heerlijk gegeten, super bezorging. In 1 woord: fantastisch!

Gerrie
16 November 2021

Ik blijf het zeggen … Geweldige broodjes en goed belegd. 1x een misser gehad maar dat kan overal gebeuren, dit gemeld en super goed herstelt ..Tot de volgende keer👍👍👍Groetjes Gerrie

Jeff
14 November 2021

Super broodtje

Bas
14 November 2021

Wereldbroodjes! Bezorging ook fox snel

Nikita Kerkhof
13 November 2021

Heerlijkste broodjes uit wijk en omgeving, vers, goed belegd en snel bezorgd! Top!

Maurice
11 November 2021
Bas Ballast
9 November 2021

Alles was super goed & snel bezorgd 👍🏻

Jacqueline
6 November 2021

Héérlijke broodjes. Rijkelijk belegd en snelle en vriendelijke levering.

Anoniem
6 November 2021

Bezorging was heel snel. Broodje was niet zo lekker. Kip vrij smakeloos en vettig.

Jolanda
5 November 2021

Bezorging was 5 kwartier na bestelling. Wel excuses, waarvoor dank. Kip met pit was niet PIT. Mexicaanse salsa ontbrak. Gebeld met toezegging dat saus terug komt. Dank

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Bedankt Jolanda voor je belletje en nogmaals sorry voor de late bezorging. Het was vandaag enorm druk, we hebben zelfs de website op gesloten gezet zodat we de toestroom van opdrachten voor zo goed en snel als het ging konden verwerken. Vanaf morgen is de pittige saus voor de Kip met Pit weer terug. Groetjes Theo ( Broodje bij de Buurman )

Marieke
4 November 2021

Carpaccio en brie erg lekker. Gezonde tonijn een beetje droog en saai.

Kevin
30 October 2021
Petra
29 October 2021
Rene
29 October 2021

Prima kwaliteit, snel bezorgd

Hessel Paus
24 October 2021
Jamie
22 October 2021

Lekkere, goed gevulde broodjes. Snelle levering, top!

JV
21 October 2021

Zalige broodjes en prima bezorgd!

Sylvia van Schaik
20 October 2021
.
19 October 2021

Eindelijk een lekkere broodzaak die ook in Langbroek bezorgd.

Martijn
16 October 2021

Heerlijk en super snel!!

Joli
15 October 2021

Superlekker en goed formaat

Bart Fortkamp
14 October 2021

Heerlijk gegeten. Verbeterpunt: Onhandig dat je eerst postcode moet invullen voordat je ziet welke opties een broodje heeft.

Reaction from Broodje Bij De Buurman

Hoi Bart Als je rubriek BEZORGEN indrukt moet altijd als eerste je postcode ingevoerd worden zodat wij kunnen zien over welk gebied je praat en waar we moeten zijn met de bezorging wanneer de straat word toegevoegd. Deze wijze van bestellen gebeurt praktisch bij elke online winkel. Ik hoop Bart dat je hier wat aan hebt. Groetjes: Broodje bij de Buurman

Mike
12 October 2021

Broodjes carpaccio, tonijn en de gerookte ribeye waren heerlijk. Hele goede broodjes. Wij gaan vaker bestellen.

Kirsten
10 October 2021

Lekkere broodjes! We komen graag nog een keer broodjes halen. Snelle service, broodjes rijk belegd

MSommer
10 October 2021

Heerlijke verse broodjes, brie met stoofpeertjes, lekkere combi en mijn moeder is al " verslaafd" aan broodje eisalade!

Marcel
8 October 2021

Top broodjes!

Nancy Groenestein
8 October 2021

De broodjes waren heerlijk. Dat is een feit, maar...Ik kwam de bestelling ophalen. Nu was de bestelling al meegenomen door de bezorger. Foutje, moet kunnen. De bezorger kwam netjes terug. Nadat ik weer terug naar het werk gereden was, kwamen we erachter dat een broodje helaas niet goed gegaan is. Jullie vragen €1.75 extra voor een stokbrood, maar we kregen een Italiaanse bol. Toen we daarachter kwamen, probeerde ik jullie eigenlijk direct te bellen. Ik heb sinds half 1, 12 keer gebeld, maar helaas niemand gesproken. Een foutje vind ik niet erg, maar wel vervelend dat je niemand kan bereiken om het vervolgens op te lossen.

Sylvia
7 October 2021
Jasper
6 October 2021

Rijk belegd, goede smaakcombinaties en voor een prima prijs. Aanrader!

Jaap
6 October 2021
Femke
6 October 2021
Marleen huisman
3 October 2021

Heerlijk broodjes een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babette van Beek
2 October 2021

Alleen een kleine opmerking ter kennisgeving. De status van "uw bestelling is onderweg" wordt per mail een aantal uren na de bezorging gestuurd. Verder heerlijk gegeten

Jeroen Geurtsen
1 October 2021

Theo flikt het hem weer om iets te verzinnen wat een goede aanvulling is op het aanbod in Wijk.

Miriam
29 September 2021

Op de minuut af op tijd geleverd en prima broodjes

Astrid
29 September 2021

Snelle service heerlijke broodjes

Koning
28 September 2021

Prima lekker broodje. Gaan we vaker doen.

Marcel
22 September 2021

Lekkere broodjes en keurig op tijd geleverd.

ilona
21 September 2021

Prima broodjes voor deze prijzen, ruim en vers belegd. Zeker voor herhaling vatbaar

Christianne
18 September 2021

Heerlijk genoten van een broodje.

Anoniem
16 September 2021
Shrek
16 September 2021

Heerlijke, ruim belegde broodjes! Bezorging keurig op tijd! Shrek

Lekhaven Bouwstoffen BV
15 September 2021

Wat een heerlijke broodjes, complimenten. Dat gaan we vaker doen ;-)

Jeffrey Harkink
11 September 2021
Bart Fortkamp
9 September 2021

Broodjes waren heerlijk, maar paar aandachtspunten die naar boven kwamen - moest zelf vragen om geld terug want een besteld en betaald broodje kon niet worden geleverd en is vervangen door een ander goedkoper broodje - kreeg in eerste instantie 2 broodjes te weinig mee - op broodjes club sandwich zat geen bacon Maar zoals gezegd hebben we er heerlijk van gegeten!!

Marlotte Arts
9 September 2021

Super mooie en gezellige zaak. Broodjes waren heerlijk!

De Vries
4 September 2021

Bestelling mooi op tijd,heerlijke broodjes met lekker stokbrood!!!!!

Marco vd Linden
3 September 2021

Perfect vers broodje.

E.s Cnossen
1 September 2021

Heerlijk broodje tonijn met dillesaus! Fantastiche kwaliteit en al schrijvende krijg ik alweer honger! Ga zo door!! En tot snel.... :)

Martine
31 August 2021
Amber
29 August 2021

Broodjes waren super lekker alleen jammer dat voor de tweede keer bieten carpaccio besteld te hebben dat het er weer niet was

Sharyn
29 August 2021
Willemien Jacobs
24 August 2021

Het was heerlijk en goed verzorgd

Stijn
24 August 2021

Geen bacon terwijl het wel in de beschrijving stond

Arno Van Ginkel
14 August 2021

Super kwaliteit, lekkere broodjes en ruime keuze ....

Ciska Pouw
10 August 2021

Waren weer super lekkere broodjes!

Claudia
7 August 2021

Al een aantal keren broodjes afgehaald en het is altijd heerlijk. Daarnaast ook super vers en snel! Soms zijn de broodjes afwijkend met de broodjes zoals ze belegd moeten worden volgens het menu. Maar het blijft lekker, echt een aanrader!

Angelique
6 August 2021

Heerlijk, waar voor je geld

Maikel
6 August 2021

Perfect!

Van Wijk
5 August 2021

Heerlijke broodjes nu voor de 2e keer besteld en opgehaald. Op tijd klaar snelle afhandeling. Vriendelijk personeel. Tip: doe een broodje met vlees bijv Revius in een schuifje en niet zo in de zak. Wordt een vette bende. Smaak is prima dat maakt veel goed😉

H Kuijer
4 August 2021

Lekker en Goed!!

Gertjan Brand
4 August 2021

Wat een aanwinst voor Wijk bij Duurstede !! Super heerlijke broodjes 👍

Marissa Komduur
31 July 2021

Heerlijke broodjes, ruim belegd!

Michelle
27 July 2021

Kan niet anders zeggen dan dat ze hier een topservice hebben!! Broodje was lekker alleen ben ik meer van een clubsandwich met sneetjes brood. Hierbij komt de smaak beter uit. Verder top! Volgende keer probeer ik weer een ander broodje!

Anoniem
27 July 2021

Broodje carpaccio was erg lekker. De club sandwich op stokbrood viel ons tegen. De bacon miste en je betaald een euro meer voor een stokbrood ipv Italiaanse bol. Echter leek het meer op een pistoletje. Voor de totaalprijs hadden wij wel een luxer broodje verwacht.

Wijk bij Duurstede is blij met deze zaak
27 July 2021
Annelies
23 July 2021

Heerlijke broodjes👌

Cecile Van der Poel Meijer
23 July 2021

Erg lekker broodje 😋 voor herhaling vatbaar.

Eva
22 July 2021
Eva
22 July 2021
Ricardo Bruinse
21 July 2021

Gewoon Top !!

H.jacobs
21 July 2021

Het as erg lekker,

Sophie
20 July 2021

Onlangs heerlijk broodje carpaccio gegeten bij de Buurman en dat smaakt zeker naar meer !!

Jeffrey Harkink
18 July 2021

Was een super broodtje

Marion
18 July 2021

Heerlijke broodjes

Remie Komduur
17 July 2021

Heerlijk broodje Revius gegeten Zeker een aanrader!!

Leon
16 July 2021

Vier heerlijke stokbroodjes besteld en lekker opgepeuzeld. De broodjes waren goed gevuld. En …. top bediening 😁.

Irma Kop
11 July 2021

Heerlijke broodjes met zorg bereid Zeker voor herhaling vatbaar We gaan ze alle 40 proberen

GvS
10 July 2021

Heerlijke broodjes! Deze smaken naar meer!

Ronnie
7 July 2021

Goed belegd .. Broodje Revius..Echt Lekkerrrrr… Ben bang dat dit mijn favoriete Broodjeszaak gaat worden ..en wat ook gezegd mag worden .. heel aardig personeel👍👍👍

Sebastiaan
7 July 2021

Jammer van de 0,25€ transactiekosten.